top of page
Kiwi in de wei - paardencoaching

Achter de schermen van Hippo-campus

Hippo-campus stond er niet zomaar van de ene dag op de andere, Hippo-campus is een project dat gegroeid is en nog steeds volop aan het groeien is. Hippo-campus is een droom die in vervulling is gegaan doordat ikzelf, Nathalie, steeds dichter bij mezelf ben gaan staan. Door de jaren heen ben ik meer en meer beginnen luisteren en vertrouwen op mijn intuïtie en mijn hart. Het vertelde mij dat het begeleiden van mensen, zowel jong als oud, mijn missie is, maar dat ik dit niet op de traditionele manier wilde doen. Het werd een zoektocht van vele jaren, over vele landen, totdat het idee begon te rijpen om het paard in te zetten tijdens mijn sessies en het plaatje begon te kloppen. Dat prachtige, gevoelige dier, waar ik sinds kleins af aan tot werd aangetrokken, waar ik intuïtief zo'n sterke band mee heb, dat het niet anders kan dan dat wij het perfecte team vormen. Sinds juni 2019 heb ik ook 2 eigen paarden, Kiwi en Bajou, een onafscheidelijk duo, dat met een extreem hoge gevoeligheid en expressiviteit telkens de essentie weet te raken. In maart 2021 verwelkomden we Wiskie, de ezel, in onze hippo-campus familie. Zij bracht nog wat meer leven in de brouwerij, de female touch, veel liefde en nieuwe inzichten.

Dit gezegd zijnde, beseffen we bij hippo-campus maar al te goed dat therapie met paarden voor sommigen onder jullie een zekere drempel kan vormen. Daarom bieden wij ook therapie zonder paarden aan, omringd door de natuur én met zicht op de paarden. 

 

Ontdek ons volledig aanbod hier, of bel ons voor meer info. 

Hippo-campus had er niet gestaan zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn mama, die sinds september 2019 haar vleugels uitsloeg, maar vanuit de plek waar ze nu is over de Hippo-campus waakt. 

Hippo-campus zou Hippo-campus niet zijn zonder de nodige achtergrondkennis en ervaring.

Hier vind je alvast alle gevolgde opleidingen op een rijtje:

2008          MASTER IN DE KLINISCHE PSYCHOLOGIE

                 Katholieke Universiteit Leuven

 

2013          LU JONG YOGA DOCENT  (Tibetaanse yoga)

     Nangten Menlang

2019          POSTGRADUAAT COACHING VAN MENSEN MET BEHULP VAN PAARDEN

     Howest, HorSence

2019          SYSTEMISCH EN SJAMANISTISCH WERK MET PAARDEN

     Kifungo

2020          NATURAL HORSEMANSHIP

     The red pony - horsemanship

2021          AURA-SOMA PRACTITIONER

     Aurora

ONTMOET HET TEAM

Nathalie, Kiwi, Baljuw en Wiskie 

bottom of page